The Sound of Arrows

Ikväll är det förresten John Doe på [hg] - The Sound of Arrows

 

Se ya there :)

 

 


Torsdagmorgon

Sitter i baljan med mitt morronkaffe i min blå termosmugg och väntar på att kära Lina ska komma till universitetet och släppa in mej på hennes kontor :) Hade möte med jocke, min handledare, igår och han får mej alltid att bli asapepp på att jobba vidare. han kommer med konstruktiva förslag på ändringar, poängterar det som är extra bra och har nya spännande idéer som vi spånar omkring. Sen går man därifrån och känner att man håller på med världens bästa arbete.

Lite skillnad från de tio veckorna i våras som gick ut på att sitta på seminarier och ta emot hånande glåpord från min kursansvarige aka examinator som öppet inför alla i klassen om och om igen gick på om hur korkat det är med naturvetenskap, biologi, och för at inte tala om att det existerar forskning på hjärnan. VEM skulle nånsin kunna ha nytta av nått SÅNT korkat som att faktiskt undersöka vad som händer i hjärnan när vi skapar minnen! ;)

Ska bli spännande å se om han tänker examinera mej eller inte :P

I morse var det för övrigt frost och för jävla kallt. Tur att jag var på stan igår och shoppade lite nya kläder och en tjock halsduk :) Å då vill jag poängtera att jag inte köpt ett klädesplagg sen innan midsommar.




Lugn premiär



Lördagspasset i Bex var lugnare än lugnast. Arvid och jag (aka Ariel och Linus) ägnade tiden åt att dricka alkoholfria drinkar, öva på att öppna lokaflaskor á la Per& Johan och käka wasabiärtor. Mesta action under kvällen var nästan när en av vakterna dök in bakom bardisken och tittade sig fundersamt omkring. Det visade sig att vakterna lekte kurragömma.




Påväg hem från [hg]-passet i servisen i tisdags tag jag sällskap med Herr igelkott. Igelkottar är galet söta! :)





Idag tog Elin, Simon och jag en tur till Linghem för lite loppis.
Imorron blir det trilobiten och en mysig ost- och vinkväll hemma hos mej tillsammans med söta servisen!




Bex ikväll!

En heldag i hjärnans värld är till ända och ikväll ska jag starta min karriär som Bexare :P
Brorsan tittade förbi i förmiddags på lite kaffe, sendess har jag varit rätt så duktig även om det blev lite motigare nu sista timmen.

Men nu blir det en dusch och lite slappande i soffan innan det är dags att bege sig till allas vårat [hg] för lite käk med Arvid och jobb natten lång :D



I torsdagskväll var det John Doe, Ludwig Bell spelade och det var himla bra :)
Innan spelningen passade vi på att dricka några öl och mumsa i oss av den goda maten.





En lite skogspromenad




Kvällssolen smalt guldstänk över rydsskogens gulnande lövkronor när Elin och jag gav oss ut på en skogspromenad i friska luften.




Lycka är att känna solen värma ända in på höstkanten...!


...å man kan även bli rädd för sej själv.

här sitter jag och ägnar ett halvår år minnen, minnesskapande och lagring jada jada jada.
Sitter framför datorn vid köksbordet och skriver om just minnesfenomen, tittar upp mot diskbänken och kommer på at jag glömt bort att jag värmde tevatten för säkert en timme sen. Tänker vidare att jag är förvirrad som inte kom ihåg det.

Nu är det dags för lunch och jag reser mej och går bort till diskbänken. Där inser jag till min förskräckelse att jag inte bara värmt vatten utan också HÄLLT i vatten i koppen med tesilen i...Nån mer än jag som är sjukt bra på å göra saker ni inte vet om? :P

Ibland undrar man ju vad hjärnan sysslar med när jag inte är där...



Man kan ju bli knäpp av mindre

 

Just nu är det gestaltpsykologi som står på mitt skrivarschema, vilket i korthet handlar om hur hjärnan ser och uppfattar olika helheter som något mer komplext än summan av dess delar. Snubblade just över den här bilden av en optisk illusion på wikipedia, och den här lurade faktiskt till och med mej som borde stött på det mesta av liknande bilder vid det här laget. Var tvungen att klippa och klistra i Paint för att det inte gick att greppa annars.

 

Ruta A och ruta B har exakt samma grå nyans...

Hjärnan är faan cool.

 

 

Alltså...hjärnan är fan cool.

 

 


Det var bättre förr har jag hört...

Tentakravall i fredags. Kul förfest, inte så kul kravall. Jag gillar forte! helt enkelt.

För att kompensera för den uteblivna dansen i fredags var vi tvugna att vara kvar på [hg] igår Sara och jag efter att vi käkat lite mat där. Kände att jag inte egentligen hade samvete att vara ute å ränna igårkväll också så jag försökte stilla mitt dåliga samvete genom att messa mamma å fiska efter nått slags godkännande och att jag inte är en dålig människa :P

Idag har jag varit desto duktigare och grottat ner mej i gestalpsykologi och allt vad det innebär. Nu blir det bokningsmöte med servisen nere på stan innan det är dags för rond två med arbetet ikväll.


Heja mej!

Idag ska måste jag PRODUCERA! annars ligger jag pyrt till...

Jobbade på trilobiten i måndags, i går och ska dit i morron. i Tisdags låg jag däckad största delen av dagen i någon slags förkylningskoma så idag är The day att få nått gjort så jag inte kommer tomhänt till mitt hadledarmöte på onsdag nästa vecka.

Så heja mej idag, ska göra en liten dagsplanering också för säkerhets skull...


Long time no see

Exjobbet har dragit igång igen och den stora tunga stenen ligger och trycker mej på mina axlar. Det stressar mej nått otroligt att ha det över mej hela tiden, och det blir inte bättre av att jag bokar upp mej på tusen andra saker hela tiden. Men jobb är ju trots allt jobb och pengar tackar man inte nej till.

en liten summerning av de senaste två veckorna då... :)

√ köpt en ny mobil efter sju-åtta år. En finfin xperia X10 mini pro. Som fungerar för det mesta...

√ Träffat alla gamla patetjävlar på Svarta. Å lyckades hålla mej vaken och pigg ända till nån timme efter midnatt!

√ Klippt av mej lite mer än hälften av mitt hår. På ena sidan då.

√ Varit i Sala hos Maria och Magnus på en underbar kräftskiva! Jag åt hela 1 kräftstjärt :)

√ Börjat jobba i bex på [hg]. Så nu blir det sex pass i månaden med servisen också.

√ Varit riktigt duktig med att avstå sötsaker och har nästan lyckats hålla det till 1 dag i veckan!

√ Lyssnat så fort jag kommer åt på Robyns pt.2. Good shit.












...Och märkt att det nu har börjat bli höst. Igen.





RSS 2.0