från pepp till depp till pepp igen?

Ikväll är det John Doe på [hg] - Kristian Anttila

Men innan dess blir det en promenad i regnet. Det gör inget, eftermiddagens humör har helt utan egentlig anledning blivit just ett sånt humör som behöver lite regn. Tur att Anttila är lite mer pepp än Säkert och Steget som går varv efter varv i lurarna de timmar jag spenderar på resande fot varje dag.


Säkert! – Honung

Säkert! – Någon gång måste du bli själv 


Drömmer mig tillbaka till ett Marocko med surfing å sol, ger mej ut på promenad å hoppas på att lite frisk luft får mej på rätt spår igen!



Grabbarna lagade asgod mat medan vi satt och snackade skit :)




Brun pch glad han man bli på en vecka också...




...och vem blir inte sprudlande glad av att äta smarrig frukost i solen varje morgon innan det bar iväg ner till stranden?

Jag behöver sommar och sol. Gärna nu på en gång tack! :D






Fynda!


 

i Lördags hoppade jag i den vita skjortan och gjorde ett gammalt kärt återseende med servisen :D Och med roliga medarbetare kan det ju inte bli annat än lyckat! Efter ett långt pass var eftersittsen extra efterlängtad och jag pasade på att plocka fram kandelabern och de gamla serpentinerna som jag hittade en timme innan bakom ett av porslinsskåpen :P Ska det firas så ska det firas ordentligt :D





Lördagförmiddagen bjöd på en liten tripp ut till loppiset i Mantorp och där hittade jag den mest underbara gamla tallriken i äggskals-gult och romantiskt gammel-lila, dessutom alldeles krackelerad i ytan. Och detta för det fina priset 20 kronor :D 
 




Slappar-lördag

Kom hem i helt skaplig tid i morse för en gångs skull och var uppe och pigg vid halvtolvsnåret. Solen har smält snö på högvarv hela dagen, och en timme vid lunch spenderades i solen i en brassestol under körsbärsträdet ute i trädgården. Grymt skönt och jag hoppas verkligen på lika mycket sol i möra. Eftermiddagen spenderade Sara och jag i varsin soffa framför lilla sjöjungfrun och pizza i väntan på att Elin-Pelin skulle komma hem.

Kvällen har varit grym den med - tacos och gammla minnen och foton, några drinkar och en rensad badrumshylla senare. Sara jobbar drinkbar ikväll så vi tänkte titta förbi och göra henne sällskap en stund lite senare. Det jag egentligen ville göra nu var att tipsa om Those dancing days som kommer till John Doe den 14 April. Asbra!

Those dancing days - Reaching forward

 

 


Men ja ville ju ha VÅÅÅÅÅÅÅÅÅR...

What. The. Fuck. All denna snö som bäddade in staden i natt ingick INTE i mina planer för den här helgen.

Eftermiddagsfikat i norpan, som jag föreställde mig i solen någonstans i lä och med ett par feta solglajjer, förvandlade jag i samma stund som den värsta chocken lagt sig i morse till en eftermiddag i soffan med Big Bang Theory-maraton :) 

Å jag som var på plantagen i söndags och började få riktiga vårkänslor. Såg snödroppar...Elin och jag som skulle kratta och sopa och fixa ute  på vår lilla täppa. INTE helt aktuellt längre xP

 



Är fortfarande kraschad på soffan, försöker titta på så ska det låta - men som allt annat var ju det bättre förr. Inte nog med att hela alcazar sitter ihopklämda på en av pallarna vid pianot, dom kör BARA inövade låtar i trestämma, OCH är uppe på golvet varenda låt och kör ett inrepat nummer. Vad hände med det spontana!?...

Well, om en timme har jag lagt bittra pensionärs-Nea bakom mej och svidat om till peppa bartender-Nea :D Efter att ha gästat drinkbaren förra fredagen är nu ordningen återställd och natten spenderas "hemma" bakom Bex-baren.


Damien Rice. En av många underbart bra låtar

 

 

 


Good ol´times

Sitter nedbäddad i soffan under duntäcket och kollar hockeyn. SM-slutspel - ett vårtecken precis som snödroppar och torra gator :) Tyvärr gjorde nyss Brynäs första målet, hade inte planerat att Färjestad skulle gå å förlora på hemmaplan helt plötsligt, så dom får allt ta å skynda på sej att styra upp det.

Nu har ja bott i Linköping i lite dryga 5 år, och det ÄR inte riktigt samma sak att heja på ett lag som inte hör till stan, det tappar lite av magin :/ Jag saknar att läsa Värmlands Folkblad, eller Wermlandstidningen där uppslag efter uppslag behandlar senaste matchen, kommande matcher och allt där i kring. Eller att dra iväg en eftermiddag till Löfbergs Lila å kolla match. När man hade koll på varenda spelares namn, nummer, vad dom gjorde och vad dom kunde.

Så jag är inte ens i närheten av att följa säsongen på samma sätt här i linkan som jag gjorde i Hôla, förutom nu i slutspelet förstås. Å jag minns tillbaka [oh yes MÅL! (1-1)], säsongen 01/02 när Färjestad slog alla rekord som fanns att slå, när Gerber stod i mål och när dom var så sjukt bra som bara går. Det var grymt, hela värmland kokade och yran när dom tillslut tog guld var sjuk.

Men, här sitter jag nu nere i mitt älskade Linkan, och känner att om det är det nån månad om året som Kristinehamn och Värmland slår Linköping med hästlängder, då är det nu. Heja FBK!! :)




En underbar dag

Idag är det vår i luften. Solen strålar varmt, termometern visar +10 grader i solen och smältvatten inte bara dropparutan strilar ner från taken.  

Igårkväll var vi nere på stan på AW och kvällen avslutades med ett besök på hg där alla galna servisare dykt upp efter servisfesten :) Morgonen spenderades ute i trädgården med frukost och melodikrysset tillsammans med Elin och Magda :D Så underbart härligt med sol!! Sedan bar det av ut till Fornåsa, ett loppis med så galet myckte grejer undanstoppat i massa små bodar. Med några småfynd åkte vi de vindlande småvägarna över slätterna hemöver där vi kalasad på en varsin kopp varm choklad. En helbra dag hittills alltså, och den är långt ifrån slut än.










RSS 2.0