the end of sportlovet

Har damsugit upp allt grus, rivit ur alla sängkläder och har just ätit upp den sista biten Ejes-tårta som väntade i kylen. Helgen har varit mycket trevligt och som vanligt när det vankas kalas går man runt och är mätt precis hela tiden :P Så just nu käns det lite som en sån där klassisk söndag när det käns som att det är dags att ta tag i sin kost och i sin träning. Och som vanligt får vi väl se hur länge den känslan håller i sej ;)


Lilla jag

En gång i tiden var jag liten. Nu är jag snart 25 och stor.



På spårgatan fanns min älskade fjärilstapet



I torsby fanns mitt älskade fridastuga 



På hg fanns igår en stor skara av mina älskade vänner, som gjorde födelsedagssittningen och resten av natten till en underbar tillställning.



Idag luktar jag på mina älskade blommor.

Inte har jag nån 25-årskris heller, vem behöver det när man har alla vänner i världen man behöver!
Jag är bara glad att jag får va med :)






Å så vare fredag...

...å den stora frågan är om jag ska peppa lite å ta mej ut å va social eller stanna hemma i soffan med min grymma mjukisfilt och en påse ostbågar som jag gjort mitt bästa för att övertala brorsan att han ska köpa med sig när han kommer förbi om en liten stund.

Elin är hemhemma i fimpan hos päronen så det är jag och Alfred som får husera här hemma i helgen. Och nog för att Alfred är världens bästa kramare så säger han ju trots allt inte så mycket där han sitter om dagarna i hörnet i en av sofforna. Men med tanke på att jag jobbar bex i morron natt så får jag väl min beskärda del av socialt umgänge i morron, så det kanske vore lämpligt att hålla sej hemma en kväll som lite omväxling. Sen vet vi ju alla hur det brukar bli med den saken i slutänden... :P


Lycka är...

...att få ett oväntat paket på posten



Är det inte det coolaste mobilfodralet så säg!  Jag är superlycklig :D
Fem myror ftw!

(och mamma ftw som fixat det såklart! )



RSS 2.0