Gymnastik ftw!

Gud vad dom var söta dom små barnen i Hjulsbro :) Å himlarns vad ja saknar gymnastiken. Höll mej för egen del ifrån de allra mest avancerade övningarna och nöjde mej med en hjulning och nån volt på satsbrädan :P

 

I morron smäller det och årets SchtudentSchlaget drar igång. Tänker INTE ta in mina hängslen (och framförallt inte fracken) i D-huset i morron efter tacoröjets små spår. Får bli en sväng hem effter seminariet för ombyte.



Mysfaktor hög

Nu har vi adventspreppat vår lägenhet, finns inga fler kvällar denna vecka kvar att hinna det på. Är sjukt mysigt nu :D

Höll på att tacka ja till jobb på trilobiten på fredag - vilket SKÄMT om ja hade råkat gjort det :D kom på i sista stund att det var nått litet happening på torsdag och lyckades klämma ur mej att jag var upptagen på fredag.

Peuh!


Ljus i mörkret

När det är mörkt mest hela tiden är stearinljus min räddning. Plus att man slipper starka glödlampor i ögonen när man knappt har vaknat. Mycket härligare å smyga runt i lägenheten på morronen och göra sig iordning med lite ljus här och var.

Nu drar jag iväg till Trilobiten å hänger med Delfinerna :) Ska ha 1-3:an hela förmiddagen.

Puss o Hej ♥

 

  









Glöggmys

 


Då var glöggpremiären avklarad, blev nästan tårögd vad stämningsfullt det är med lite tända ljus, varm glögg och pepparkakor med ädelost.

...och lite julmusik i bakgrunden

 


V 48. 2009

veckan i sin helhet:

◊ Glöggmys ikväll med Rebecka och Rebecca.


◊ Tisdag: Jobba i 1-3:an på Trilobiten.


◊ Onsdag: Läsa en bok och hålla barngymnasitik i Hjulsbro.


◊ Torsdag: SchtudentSchlaget. = Bastu + Kravall. Kanske en öl eller två. Asså ja skämta.


◊ Fredag: vara bakis och gå på München Hoben-tackfest


◊ Lördag: vara bakis, gå på gyckeltävling och finsittning på NH.


◊ Söndag: vara bakis och gå på Lihtösens adventskonsert.


Peppa eller inte peppa?

Det här mörkret tar kål på mej, ligger tre-fyra timmar före hela tiden och tror att ja får gå å sova vid kl fem ungefär. Har hunnit med allt ja hade planerat för dagen, även om jag alltid tröttnar efter tio minuter när ja läser litteratur till seminarierna. Har iaf tagit mej igenom två texter av fyra, får räcka där för idag. Men tvätten är ren och frysen och kylen är full med smarrig mat :D

Ger mej in i den sista veckan i D-huset innan praktiken drar igång de tre sista veckorna innan jul. Får se vad ja är på för humör när ja vakna i morron (bortsett från astrött som alltid kl sju på mornarna). Ska klura lite på det innan det är dags att hoppa i säng - om ja ska va pepp i morron eller inte. Vet aldrig om det är värt det.


Godmorron!

Idag känner jag att det kan bli en härlig produktiv dag. Har en nystädad lägenhet sanerad från lera så idag tänkte jag ägna dagen åt att kika ut lite recept jag kan laga, tvätta och läsa på till mitt seminarie i morron.
Å ja DÖ-längtar till advent nu så det kanske kommer ägnas en och annan tanke åt pynt och pyssel :)

Nu ska ja bädda ner mej i soffan å kosta på mej en söndagsfrukost.




Hoppas ni får en fin dag!


Kvällar man minns :)

...kan man tro är en mening som skär sig med en kväll på skytte-c, men igår va fan helt otrolig. Spöregn och lera inte bara upp till knäna men upp till öronen på de allra flesta, MatNats pryda ovveinvigningar var ett minne blott när hela tacoröjet förvandlades till en enda stor lerbrottning.

Vet inte längre vems smarta idé det var att få bort det värsta av leran men på nått sätt hamnade Axel och jag i dammen på vägen hem från skytte-c å ja vete fasen om det gjorde nån av våra overaller/hängslen mindre skabbiga.  Men kul var det. Å minnas det kommer ja för jävlar va kallt det var. 
Å om nån tyckte att det var lerigt i baljan i morse så var det mest Axels fel  :D

Idag har ja hängt på Berzan, visat mina ringrostiga kemiskills och Korsat blommor på tavlan.

    






A night @ [hg]

Eftersom jag inte har nått i skolan i dag heller var vi på [hg] igårkväll å rockade loss på dansgolvet. Käkade med Elin, Anna, Malin, Lisa och Albert till beatet av apraka festerister och deras sjungande, stampande och bestickklirrande i sittningssalarna bredvid. Helt enkelt en jävligt kul kväll.

Å visst är det härligt när man får ändra uppfattning om människor, helt plötsligt ser man dem på ett helt annat sätt när de fått visa framfötterna lite än man gjorde av första intrycket.

Ikväll blir det till att pyssla lite med ovven på sy&spelkvällen, men först en fika på stan med underbaraste Ellen!


Happy monday

today´s been a good day. Var pepp i morse fast ja planerat att låta bli. Ellen däremot hade kommit till någon slags insikt i just HUR mkt vår utbildning faktiskt suger när hon i helgen ställdes inför att förklara vad vi faktiskt gör om dagarna. Konstigt nog höll sej det goda humöret genom hela dagen och vi har till och med gjort vår uppgift inför torsdagens seminarie så nu väntar två dagar av... not so much.

Ska jobba i baljan med Sara i morron förmiddag så kom förbi å fika kaffe o klägg vettja!


Ytterligare ett Nolle-p till ända!

Jahapp, då var det gjort igen i snabbspolning!

Våra något förvirrade familjemedlemmar har lekt lekar, krälat runt på golvet i Colosseum och härmat klubbade sälar, genomfört nolleuppdrag och bärt nolle-glorior. De har häfvt öl och varit på nolle-sittning. 
Tror till och med att nästan allihop var med till [hg] på eftersläpp, helt enkelt en lyckad dag och jag hoppas att de tyckte att det var skoj! 

Bilder och en nollans perspektiv på sin upplevelse hittas --> HÄR  :D

Nu är vi hundlösa igen, Akka var efterlängtad hemma i Krillehôla och fick snällt följa med matte och husse hem igen. Ingen risk att vi glömmer henne i första taget, kan sticka ca 732 par sockor om jag skulle vilja av allt mjukt, rödbrunt hundhår som kan hittas lite överallt i lägenheten.

I morron är det måndag. Jag ska försöka inte peppa upp mej så hemskt den här gången, så har inte humöret lika långt att droppa när jag kliver in på morgonens seminarie vid åtta...



Mamma o Pappa in town!

Var aspepp i morse när ja vaknade och tog mej till skolan, en föreläsning om ingenting igen tog död på det så jävla stenhårt. Sen dess har humöret åkt berg-och-dalbana resten av dan, passade bra att mamma och pappa tittade in framåt åttasnåret.
En bra avslutning på den här dan med oxfile och gorgonzola :D

Dags att hoppa i säng snart så ja e pepp på nolle-p i morron :P Ska bli kul å se våra pärons reaktioner men känns inte helt normalt att marschera och prata med GF-röst med 15 vuxna mammor och pappor framför oss x)



Man kan ju inte bli annat än glad me dom här två galningarna på besök :D




Älskade MatNat... :)

Blev ett par öl ändå på sektionspuben igår. Lämnade Kårallen nån timme innan midnatt efter att ha blivit övertalad att stanna kvar å basta. Himla trevligt var det och ja satt till och med i bastun den här gången :)

Börjar längta lite efter 4V-hängslena, blir till att hoppa i dom nästa torsdag då vi ska stå på station på Ovveinvigningen och pateta oss lite och umgås med våra fina ettan :)

Idag har ja hängt med kidsen på fritids hela eftermiddagen och i morron kommer mamma o pappa ner, vi ska ha mini-nolle-p för våra familjer i helgen :D Ska bli superskoj.






Världens skönaste plagg. Bär på många minnen (eller brist på minnen?) från skytte-c & Kårallen.



Så gick ännu en dag :)

Väntade förgäves igår, kom aldrig nån nära vän och lättade sitt hjärta. Inte gjorde vi nått vettigt heller jag och Ellen. Å inte sprang vi heller. Istället blev jag på dåligt humör som tro det eller ej lättades lite utanför hemköp när jag träffade två Jehovas vittnen. Kan inte låta bli att ta en diskussion, dom är inte helt med mej i evolutionsteoretiska samtal.. X)

Idag har det blivit tre idrottslektioner på Trilobiten och snart sektionspub i Gasquen. Vet inte om jag är så sugen på öl dock efter lördagens kalasbakisdag.





Väntar med spänning

idag ska en vän lätta sitt hjärta för mig och jag måste svara så ärligt jag kan. Fick tydligen inte köra några nödlögner för då kommer jag bli avslöjad. Så pännande med horoskop, undrar vem det är? :D

Ska placera mig i fysikhuset med Ellen och jobba med vårt projekerbete sen ska vi tydligen ut och springa ikväll, vet inte varför vi tyckte att det var en bra idé.


Söndag

Idag har jag varit nere och gjort av med Mickes pengar åt honom :) Själv nöjde jag mej med en ny svart plånbok och en svart mössa. Jag har inte ägt en mössa på så länge jag kan komma ihåg så det var ett stort steg.
Efter shoppingtur med tillhörande eftermiddagslunch har jag varit och matat Minnas söta söta katter och gosat och busat en stund.

Nu ska det bli äppelkaka och avslutning av ensam mamma söker :)





Remus och lilla Tristan



Hälj

Fredag igen. Har egentligen inget särskillt inplanerat i helgen och jag har jobbat febrilt med att försöka intala mej att jag tycker det är skönt. Men som alltid blir jag rastlös efter två minuter ensam så nu blir det mat på hg med Micke o Albert så får vi se vad som händer sen.
Å sen ska ja inte gå på legotrippen i morron så vi ses väl där... x)


 


Up and runnin´



Lagom till halloween började ja vakna upp från de döda igen men valde att skippa partajet på Kårallen. 
Så i morse var min date med duntäcket officiellt över, Fy fan va mörkt det är 06.30...
Jag längtar till advent å det är okej en månad i förväg, men nån på BK udda har redan satt upp en adventsljustake i fönstret - Inte Okej!

Nu ska ja fundera på om jag ska baka bullar till mötet ikväll eller om jag ska fortsätta plöja Sex and the City-avsnitt.



RSS 2.0