En fantastisk start på min första semester

Efter en makalös vecka med massa skoj är jag tillbaka hemma i soffan med en kopp kaffe och en av mina nya LP-skivor snurrande i grammofonen - Elaine Paige. En makalös vecka brukar även innehålla en massa mat och detta är i allra högsta grad inget undantag från den regeln. Gott och trevligt just då, men följden blir en välbehövlig vecka med LCHF-meny :)

Så vad har hänt den senaste tiden då tro. Ja, jag var tvungen att plugga in mobilen i datorn för att bläddra igenom lite bilder och minnas allt skoj.



Semestern startade med midsommarafton ute i stugan i vikingstad




 Det var kallt, men maten smakade bra såklart








Tillslut gav vi upp och flyttade in, lagom till kaffe och jordgubbar




Efter all grädde och jordgubbar gav vi oss ut igen för en kubbturnering



Vinnande laget?...




Midsommarfirandet fortsatte även på midsommardagen. Vi tog bilen och begav oss ut till kusten och Stegeborg. Där åt vi gott nere på hamnkrogen och sov sedan gott inkvarterade hos bekanta till Elin och Magda på Stegeborgs slott.





Efter en något kylig, men trevlig midsommarhelg packade Elin och jag om och begav oss via ett par dagar av relaxande i Linas stuga vid mälaren, via Sala för att passa på att spontanbesöka Maria, Magnus och lilla charmtrollet Oliver, vidare upp mot borlänge och Peace & Love. Där såg vi bland andra Veronica Maggio, Oscar Linnros  och The Ark.




Efter sista konserten på torsdagen körde vi bort från centrum och festligheterna för att parkera på en av de stora parkeringarna vid Kupolen. Vi sov gott i bagagen på bilen den natten, vaknade och insåg att....



...vi var instängda på parkeringen! x) Sjuuukt roligt och det blev ännu roligare när Elin utbrister " Linnea - kan inte du ta ett kort på mej och bandet!" På festival är kanske inte det första man tänker på då ett avsvpärrningsband. Hade varit spexigare om det varit typ ett rockband :P



Efter en varsin munk vi inhadlade kvällen innan och en kaffe på mc donalds satte vi oss återigen i bilen och körde söder ut mot Skinskatteberg och Färna herrgård. Där vankades stora mjuka sängar, gröna gräsmattor och prunktande rabatter - och inte minst ett underbart SPA och fantastik mat.







Anledningen till besöket i denna fina herrgårdsmiljö var att det till sist blivit dagen för Lina och Mattias att lova varandra evig kärlek inför släkt och vänner.







Micke, Elin och jag anlände redan på fredagförmiddag så vi hade god tid på oss att bara ta det lugnt och njuta av god mat, spa och trevligt umgänge innan det var dags för vigsel på lördageftermiddagen.








En fantastisk vecka, och bröllopshelgen blir helt klart ett kärt minne för resten av livet. Tack vackra Lina och Mattias! Jag älskar er!






Kommentarer
Postat av: Fanny

Oj vilken härlig semesterstart och vilka fina bilder fran bröllopet! Sverige är bra vackert ända, tack för att man far en glimt av sommarsverige via din blogg. Kram pa dig

Postat av: Nea

Ja visst är det vackert i sverige :) Men vänta några månader så är det omvänd avundsjuka kan ja lova, vi kommer och hälsar på dej elin och jag på novemberlovet ;P

2011-07-04 @ 23:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0