packa i? - ja har knappt packat ur :D



Igår bullade vi upp för en mastodontpicknick nere på en liten ö i stångån. I stekande kvällssol åt vi tills vi storknade, sen åt vi lite mer. Det hela sköljdes ner med lite kallt vitt vin och en skvätt Baileys.



Vi fick sällskap och Micke passade på att dresera den lilla flocken av änder vilket var hysteriskt roligt. Kicci experimentarede lite och matade en med en vitlöksklyfta, det slank ner det med :)




Ikväll gick vi till [hg] och vad som började som en skön torsdagskväll i sol slutade inomhus nere i puben med regnet hävandes ner utanför dörren. Lagom till hemgång kom solen fram igen.

I morron följer jag med Lina till Strängäs och stugan över helgen, vädret kvittar mej lite faktiskt och packa behöver jag knapp göra efterosm ja inte packat upp sen ja kom hem från kristinehamn för två veckor sen. Väskan står i vardagsrummet och kläderna ligger kvar i, ovanpå, på golvet runtom, i hallen, i köket, i badrummet och jaa, hämtade ett linne inne i Lindas rum tillochmed. Jag borde inte bo själv. Då slutar det såhär :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0