jag skyller det på måndag

Kom hem för en lite stund sen, passade på att cykla när det regnade som värst. Nu hänger byxorna och strumporna på tork över badkaret, ni vet när man vill understryka hur blöt man är och säger att det är som att man hoppat i sjön å klivit upp igen, så såg jag ut när jag klev innanför dörren.  
Började morgonen med att köra in vänster långfinger i en hyllkant å fick ett litet jack som blödde fint. Letade upp plåster för att låta mina bönder slippa blodig post, och fortsatte sorterandet. En halvtimme senare kör jag ner handen i byxfickan för att ta upp sprättaren och får snabbt upp ett långfinger med ett skärsår, förbannade mej lite och tryckte försikigt mot såret bara för att konstatera att jomenvist, det blödde fint det med. Irriterad gick jag på jakt efter ett andra plåster.

Halvt handikappad körde jag iväg och konstaterade att plåstren antagligen skulle halka av i regnet så jag tog med ett extra. Efter ett antal brevlådor senare tittar jag till på min hand och ser att höger långfinger var blodigt. Trodde först att det kom från såret på toppen, men tro det eller ej så hade jag lyckats skära upp mej på ett nytt ställe. Det var bara att plocka fram mitt extraplåster som låg på instrumentbrädan. Det är inte varje dag jag lyckas skaffa med tre skärssår på händerna oberoende av varandra.




 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0